Головне меню

Матчі

Останній матч 17.12.2010

thumb
Політехніка-Галичина
thumb
МБК Миколаїв
85:102

Наступний матч 03.01.2011

thumb
Політехніка-Галичина
thumb
Будівельник
Початок
18:30

Суперліга 2010-2011

М Команда В П О
1 Будівельник 15 3 33
2 БК Донецьк 15 4 34
3 Кривбасбаскет 13 7 33
4 Азовмаш 11 8 30
5 Говерла 12 9 33
6 Дніпро 10 9 29
7 Ферро 11 10 32
8 МБК Миколаїв 11 10 32
9 БК Одеса 11 10 32
10 Політехніка-Галичина 7 15 29
11 ДніпроАЗОТ 6 14 26
12 БК Київ 5 16 26
13 Хімік 3 15 21

 

«Політехніка-Галичина»: Зубрицький – 22 очка + 6 підбирань + 3 передачі, Вільямс – 18 очок + 5 передач + 3 підбирання, Віггінс – 16 очок + 14 підбирань, Ебернетті – 10 очок + 7 передач + 3 підбирання, Шелуха – 10 очок + 3 підбирання.

«Миколаїв»: Онуфрієв – 24 очка + 4 підбирання, Яйло – 15 очок + 3 підбирання, Лав – 14 очок + 4 підбирання + 4 передачі, Буцький – 13 очок + 5 підбирань + 5 передач, Мажутіс – 11 очок + 7 передач + 3 підбирання, Х'юз – 10 очок + 6 підбирань.

Звітний матч “політехи” розпочали із суттєвими кадровими проблемами. Участь у грі проти МБК “Миколаєва” не брали ключові гравці галичан Морісон та Ревзін. А відтак, саме відсутність центрового суттєво повпливала на підсумковий результат поєдинку.

Вже зі стартових секунд гості із міста корабелів заволоділи ініціативою і цілковито відчували себе господарями на майданчику львів’ян. Вже в дебюті поєдинку аби привести до тями своїх гравців головний коуч “Політехніки-Галичини” Андрій Подковиров вдався до тайм-аутів. Однак жодних плодів для його команди вони не принесли. Перша чверть залишилася за миколаївцями – 25:28.

Друга чверть розпочалася із неспортивного фола Мажутіса. Щоправда, Тод Ебернеті із лінії штрафних влучив лише раз. Та після цього Шелуха влучив із середньої дистанції і зрівняв рахунок – 28:28. Однак рівним рахунок був не довго. Вже в наступній атаці “політехи” гублять у захисті Гріна і той знову виводить МБК “Миколаїв” вперед. Після цього гра у “політехів” зовсім пішла шкереберть. Та ще й Нік Вільямс отримав третє персональне попередження. Відтак на велику перерву “політехи” пішли відстаючи сім пунктів – 47:54.

Після великої перерви малюнок гри не змінився. Та ще й у гостей на повну запрацювала дальня артилерія. Рахунок зростав немов на дріжджах. У підсумку “Політехніка-Галичина” зазнала болючої поразки – 85:102.

Валентин Берестнєв. головний тренер МБК Миколаїв

Я не очікував на таку перемогу з таким результатом. Навіть попри те, що ключовий гравець Політехніки-Галичини Скот Морісон не грав проти Кривбасбаскета. У тому матчі львівська команда виглядала значно краще, ніж сьогодні. Ми готувалися до гри у Львові. Особливо до гри проти лідерів Політехніки Вігінса та Вільямса. Наші гравці впоралися із цими гравцями львів’ян. Незважаючи на те, що Онуфрієв грав нині з температурою, він проявив характер, лідерські якості та влучив майже всі кидки з гри. Також хочу виділити гру як в захисті, так і в нападі. Моя команда грала сьогодні дуже згуртовано, дуже дружно. Стосовно кадрових втрат львів’ян, погоджусь з думкою про те, що львівська команда з Моррісоном та Ревзіном і без них – це дві різні команди. Впевнений, якщо б нині проти нас грали ці два гравці, нам було б набагато важче.   

 

Андрій Подковиров (головний тренер БК “Політехніка-Галичина”): Те, що робили мої гравці на майданчику, назвати грою язик не повернеться. Ми пропустили 102 очки. Ніхто у захисті не грав жорстко, всі були м’ягкі, не було захисту ані індивідуального, ані командного. Те ж саме можна сказати і про дії в атаці. Що сталося з командою, мені важко сказати. Сьогодні дуже вплинула відсутність Моррісона та Ревзіна. Нам не вистачило центрового, аби боротися під щитами. Скот дуже багато очок приносить з-під кільця, а сьогодні одному Зубрицькому було важко боротися під щитами за верхові м’ячі. До того ж повністю з гри випав Ходов. Загалом, Гра Політехніки-Галичини з Моррісоном та Ревзіном і без них – це дві різні речі. Вже після Нового року Моррісон та Ревзін повернуться у стрій і тоді ми побачимо зовсім іншу команду. А щодо сьогоднішньої гри, то гравці моєї команди перебували у повній прострації.

 

Скот Моррісон, гравець Політехніки-Галичини

Гравцям суперника ми дали багато свободи. Вони часто свої атаки завершували «вільними» кидками. Загалом, у захисті ми зіграли дуже погано. Наскільки моя відсутність вплинула на гру команду? Думаю, частково. Таким складом ми грали у попередньому матчі і зіграли краще, насамперед у захисті. А я зараз почуваюся добре. Думаю, ввійду в ігровий ритм після Різдва і допоможу своїй команді у наступних матчах.